The Best Invention Ever!
 
June 1st, 2008

The Best Invention Ever!

Nja. Den här serien är knappast verklighetsförankrad… Men den lockar säkert till skratt ändå ;)

Men jag måste säga att jag har litegrann den där inställningen. Just i dessa tider så är det så många människor som slutar att göra saker. De slutar röka, de slutar snusa, de slutar dricka… och så börjar folk att motionera istället… och Nintendo rider på den här vågen med Wii Fit för att tjäna pengar.

Jag säger då det, hade jag inte haft astma så hade jag bannemig börjat röka nu i ren protest :p Men istället får jag fortsätta skissa på “Wii Unfit” tills det är häftigt att inte gymma och så igen  :p

Sen så var det ett väldigt tag sen Rutger fick vara med i en stripp, så det var på god tid att han kom tillbaks ;) Och nu ska jag fortsätta spela lite Call Of Duty 4… Oväntat roligt spel….

Tobbe Away!

2 Comments

  1. Andreas on June 2nd, 2008 at 15:17

    Ja du, jag är inte säker på att det skulle bli en så stor hit. Möjligen i USA…
    Du får lägga in grenar som att äta så mycket skräpmat som möjligt och inkludera en sensor som kollar så att kolesterolhalten inte sjuker till normala nivåer 😉

  2. Kristoffer on June 5th, 2008 at 3:47

    Give that to me nu ffs ! Mer ölkagge åt folket!

Comment