Shadow Over Innsmouth
 
June 11th, 2008

Shadow Over Innsmouth

Okay, det tog ett tag innan den här strippen kom upp. Jag skyller på att jag jobbat eftermiddag och helger på jobbet. Det finns ett ord för det… “BLÄÄÄÄ!!”. Och med det så menar jag förstås att allt kreativt arbete lider av det. Men men… Jag försöker ändå uppdatera serien en gång i veckan, som vanligt 🙂

Ja, Karin var här i… Hmm… Fredags? Nåja. Vi spelade i alla fall “Call of Cthulhu: Dark Corners Of The World” … Eller som det förkortas “CoCDCoTE” (försök säga det 5 gånger väldigt, väldigt fort). Och tro mig: Det är ett creepy spel. Helt i klass med Silent Hill. Sen skadar det förstås inte att storyn bygger på “Shadow Over Innsmouth” som är skriven av geniet H.P. Lovecraft.    Så jag blev förstås tvungen att göra något skoj ifrån dem premisserna. Och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd.

Nej nu ska jag sova, för imorgon är det dags att jobba igen. Som sagt… BLÄÄÄÄ!!

2 Comments

  1. Ebbe on June 11th, 2008 at 2:53

    hahahaha diggar karins min när hon blir “avsugen” 😛

  2. Tobbe on June 11th, 2008 at 2:59

    Hahaha… Jo den bilden blev väldigt lyckad må jag säga… :p

Comment