Metal Gear!?
 
June 17th, 2008

Metal Gear!?

Sååå… Jag är inte stolt över det. Men jag skaffade en Playstation 3 till slut. MEN det var Metal Gear Solid 4: Gund Of The Patriots med. Det skulle då vara den avslutande delen i världens bästa spelserie som fick mig att gå så långt att jag köpte en så ondskefull maskin.

Men jag måste säga. Jag gillar verkligen inte maskinen. De analoga sparkana är långt ifrån lika bra som 360 dosorna… eller Xboxdosorna… eller Dreamcast för den delen. Och för att inte tala om dessa laddningstider…

Men men… Det kanske blir en stripp det också i framtiden. Vi får se.

Men som sagt. MGS4:GOTP… HOLY SHIT! Så… otroligt… bra… Ja… Iaf när man har kommit förbi den första akten, den kändes inte speciellt MGS. Men det lossnade till slut…

Slutet och spelupplevelsen var då i alla fall värt pengarna.

2 Comments

 1. Ebbe on June 17th, 2008 at 2:29

  hehehe…
  kollar igenom en spel-walktrough nu av det.
  men fyyyyy tobbe. en ps3a? oj oj oj…
  retaliation måste ske genom stripp and u know it! 😛

 2. Andreas Svalås on June 17th, 2008 at 19:08

  Nu har jag också spelat igenom MGS4 och jag håller fullständigt med om att det är riktigt, riktigt bra. Det var lite strul att hänga med i alla referenser till de tidigare spelen men jag förstod i princip det mesta. Måste säga att slutet inte riktigt blev vad jag trodde det skulle bli, men det var till det bättre 🙂
  Nu skall jag fortsätta lira Uncharted på PS3:an och det är också ett riktigt bra spel. Du får låna det när jag varvat det så får du se själv.
  Det finns lite hopp för maskinen trots allt 😉

Comment