The Beauty And The Beasts
 
June 23rd, 2008

The Beauty And The Beasts

Well… Jag blev tvungen att göra i alla fall en till strip om Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots. Men ni kan inte klandra mig. Jag är trots allt en MGS-nörd ;)

De vackra damerna är Bossarna från MGS4, för er som inte visste det, och de kallas för “The Beauty And The Beast Corp.” Jag är ganska säker på att Liquid hoppades på att Snake skulle ha samma svaghet som jag, när han formade gruppen med bara snygga kvinnor. Det är min teori i alla fall :)

Sen fick jag egentligen idén när Danne (min jobbarkompis som också jobbar spelar MGS4) noterade det ganska uppenbara att det är fruktansvärt mycket bröst i spelet. Löjligt mycket jämnförst med resten av serien… Och Naomi ska vi inte ens prata om :p Sen dess har idéen gjorts om igen och igen och det blev so mdet blev  :) Jag är i alla fall ganska nöjd med den…

Jag lovade ju vid nyår att det skulle bli mer bröst… If it is tits you want, then tits you shall have ;)

4 Comments

 1. Ebbe on June 24th, 2008 at 5:19

  hehehe. nasty mind-gooo! 😛

 2. Andreas Svalås on June 24th, 2008 at 7:28

  Du borde döpa om strippen till “The Beauty And The B(r)easts” 😛

 3. Tobbe on June 24th, 2008 at 20:17

  Hehehe. Jag glömde visst skriva det förut, men “Läcker… hjärn-….bajs!” Är en hyllning till Invader Zim när Dib säger “Loosing…brain-…poop” …. Även om det inte riktigt gjorde sig lika bra på svenska så blev det ganska lyckat tycker jag 🙂

  Ebbe: We all love the nasty mind-goo :p

  Andreas: Hmmm…. Ingen dum idé… Men vad ska jag då döpa uppföljaren till? 😀

  4860c801ae: Så sant som det är sagt…. Väldigt djupt.

 4. Andreas Svalås on June 27th, 2008 at 13:36

  “Beaty and the B(r)easts vs. The Solid Snake”? Låter som en riktig B-mjukporrsversion av spelet 😛

Comment