Bums In The Capital Wasteland
 
May 20th, 2009

Bums In The Capital Wasteland

Ja, vad ska jag säga? Jag är väldigt insnöad på Fallout 3 för tillfället 🙂 Jag insåg nämligen att jag hade inte många achivements kvar att plocka, så jag gjorde ett projekt av det hela. Vilket då innebär att jag blev tvungen att spela ännu mera med “Chocolate”, min mordiska, söta kannibal.

Så det är ungefär så det ligger till som i serien. Jag FÖRSÖKER hålla en så neutral karma som möjligt. Därav dagens serie… Ja det och de där förbannade lodisarna i ödelandet är så JÄVLA irriterande. Vad gör de med allt det där vattnet? Ah well.

Uhm… Kommer inte på så mycket mer att skriva just nu. Håller på med lite olika sidoprojekt för tillfället. Känner av litegrann vilket av dem jag vill göra. Testar litegranna. Men när det blir något mer konkret av det så kommer jag göra reklam här så ni får veta 🙂

Men NU…..!! Ska det slappas resten av kvällen 🙂 Ha det gött, gott folk.

4 Comments

 1. Ludde on May 22nd, 2009 at 6:45

  hon va riktigt het;)

 2. HB on May 24th, 2009 at 14:08

  död åt alla npc’s >_<

 3. Benny on May 26th, 2009 at 8:47

  hehe klart charmig! dock har jag inte spelat mycket av spelet så jag kan inte relatera det hela speciellt mycket :p

 4. Andreas Svalås on May 26th, 2009 at 9:31

  Efter att ha spelat bara ett par dar nu så förstår jag exakt vad du menar med strippen 😉

Comment