Substitut
 
May 27th, 2009

Substitut

Jaja, så jag glömde att snickra ihop en serie till på förra lördagen. Kom inte på något skoj, plus att jag var upptagen med annat just då (Inte bara med att spela Fallout 3 alltså ;)) . Vad jag inte trodde däremot var att så många skulle hoppa på mig pga det. Men men… Jag och mina serier är väl en viktig del av er vardag. I guess 😉 (Ödmjuk? Javisst!)

Dagens serie tänkte jag först använda till en följetång faktiskt, men iom att den följetången blir fördröjd hela tiden så tyckte jag att den passar in här också. Gillar tanken om att Cthulhu blir så desperat att vara med i en serie att han klär ut sig till mig och försöker imitera mig… Vilket iofs han gör väldigt bra, eller hur? 😉

7 Comments

 1. Ola on May 27th, 2009 at 23:36

  Du har BERÖVAT oss lördagsnöjjet!

 2. Benny on May 28th, 2009 at 1:14

  haha!!! måste säga att jag ärligt talat brast ut i total as garv på denna serien, kalasbra! älskar Cthulhu som dig, ser sååå cool ut!! 🙂 mer! mer! 😀

 3. HB on May 29th, 2009 at 3:19

  han kan vara glad det är löskägg, för riktigt kan klia fan så mycket >_<

 4. Andreas Svalås on May 29th, 2009 at 9:07

  Var det chtulu i löskägg?? Såg ingen skillnad ;-P

 5. Benny on May 29th, 2009 at 20:53

  haha!! Herr Andreas Svalås är väldigt rolig! 😀

 6. Tobbe on May 31st, 2009 at 0:54

  ha… ha… ha 😛

 7. marina on June 6th, 2009 at 22:24

  YEY Rätta takter andreas Men ärligt Tobbe det e ingen skillnad tittade du dig i spegeln när du kopierade den “där saken med lös skägg” ?? de e ju ingen skillnad mot ditt riktiga jag 😮 hahahaha häng med hit nästa gång din farsa o morsa ska hit så ska ja kolla riktigt noga

Comment