Achivement-Day
 
May 30th, 2009

Achivement-Day

Indeed. Jag är så mycket av en Fallout 3-nörd att jag t.om tagit alla achivements i spelet nu 😉 Aaaalla 64 av dem som finns (tills nästa expansion kommer alltså). I verkligheten så när jag tog den sista achivementen så kändes det nästan lite trist. Lite tomt sådär. Men men. Har 2 expansioner till (hoppas det blir fler) att se fram emot 🙂

Fast det hade inte förvånat mig om Bethesda hade kodat in att när man tagit alla achivements att det starta atomexplotioner, och ödelägga världen… Well… Becouse they can! Om inte annat skulle min xbox 360 göra det, iom att jag har spelat så mycket på honom på sistånde att han blir självmedveten, utvecklar ett samvete, och blir pissed på mig för han inte får någon semester, bli alldeles emo över det och.. ja… Göra något sådant 🙂 Låter väl logiskt?

Ursäkta alla möjliga stavfel och paranoia-lekar, klockan är 2 på natten, jag är skittrött och håll till godo. Nu tänker jag sova! 🙂

3 Comments

 1. Ebbe on May 31st, 2009 at 9:13

  hahaha klockrent! ^^ saknas bara en waxinski duva som sitter och moonar 😉

 2. Andreas Svalås on May 31st, 2009 at 13:40

  Ok… nu vete fan om jag vågar spela färdigt Fallout 3…
  😉

 3. HB on June 1st, 2009 at 17:02

  jag har länge undrat om inte för många achivements leder till red eye :O så måste det vara >_< varje gång du klarar alla på ett spel så får du red eye of death

Comment