Rock n’ Roll LIVE
 
September 28th, 2008

Rock n’ Roll LIVE

Den här historien är inte riktigt hel sann då. Jag har spelat nya Mega Man 9 till Wii’n och testat det på playstation 3. Men om X-box live varianten är någonstnas i närheten lika svår som Wii versionen så kommer det troilgen bli så här som i serien 🙂 Fy FAN vad onödigt svårt det spelet är :p Men jag ska klara det. Grrrr…. Men först ska jag förstås köpa det till Xbox-LIVE :p

Men annars så måste jag säga att MM9 är väldigt underbart. 🙂 Just charmen att någon har gjort det man har tänkt på så länge. Gjort ett 8-bit spel i samma anda som de klassiska spelen, men till en ny konsol. Förhoppningsvis kommer det bli början på något stort 🙂 T.ex se ett Super Mario Bros. till Wii i samma anda som Super Mario World?  Eller ett nytt Zelda? Det vore väldigt spännande 🙂

Comment