Super Mario Bros. Hilton Adventure
 
September 21st, 2008

Super Mario Bros. Hilton Adventure

Suck, den här serien drog ut lite får långt på tiden att göra. Men men. Den blev äntligen klar i alla fall. Men kan ni föreställa er om Paris Hilton skulle lägga sina små anorektiska fingrar i TV-spels industrin? Hon har redan haft dem i musik- och filmbranshen så… Det är en skrämmande tanke.

Det är lite synd för Bowser, som jag lade ner mest tid på, syns inte riktigt som jag trodde han skulle göra :p haha… Men men.. Bowser kommer säkerligen att återkomma i framtiden här… Paris Hilton däremot…. Förhoppningsvis inte :p

2 Comments

  1. Ebbe on September 21st, 2008 at 3:51

    hahaha oooh paris hilton kommer nog tillbaka kan jag gissa 😉 hehehe du vet ju hur vi är med blondiner 😛 bwaahahahahahaha!

  2. Danne on September 22nd, 2008 at 20:32

    haha sweet jue 😀

Comment