Attack Of The Defect Brain
 
September 12th, 2008

Attack Of The Defect Brain

Tobbes vackra nuna.Ja, så den här veckan så började min utbildning, så att jag kan ge support på flera saker förutom mobilt bredband :p Inte för att utbildningen är svår, snarare tvärt om. Iom att jag och 2 andra i gruppen har redan jobbat där ett bra tag nu, så kan man såna här saker som… “Hur du ställer in din mail för att funka med ett dial-up abonemang” osv osv… Och ovanpå denna tristess så är jag sjuk och har feber och mår allmänt skit… Och då växte den här serien fram. Hoppas ni gillar den iaf 🙂

… I’m Batman!

3 Comments

  1. Ebbe on September 12th, 2008 at 0:48

    hahahahahaha! *i peed my pants, so fuck pants!! bwahahahahaha!* ^_^

  2. Tobbe on September 12th, 2008 at 1:11

    hahaha! Skönt att höra att strippen gav “The Peed Pants Effect” 😀 FUCK PANTS!!

  3. Norman on September 26th, 2008 at 17:20

Comment