The Drive In Castle Crashers”
 
September 5th, 2008

The Drive In Castle Crashers”

Tobbes vackra nuna.Ja som ni säkert kan räkna ut så har jag tankat ner Castle Crashers från Xbox live. Ett absolut härligt spel må jag säga, så det är klart att det blev ett spel på det också. Men som sagt, det måste finnas en logisk förklaring varför man riskerar liv och lem för att springa ut och hugga ihjäl X antal tusen troll, tjuvar och diverse monster för att rädda ett par prinsessor, eller hur? 😉 Jag tycker det lät som en väldig logisk förklaring.

Annars så måste jag erkänna att serien blev inte riktigt så bra som jag hade hoppats på, men jag blev tvungen att bli kalr med den här nån gång 🙂 Så enjoy.

2 Comments

  1. Ebbe on September 5th, 2008 at 23:17

    hehe i 3e rutan ser oranga ut som v for vendetta lite 😉

  2. Tobbe on September 5th, 2008 at 23:49

    Hmmm… Det är sant. Hade inte tänkt på det :p Aningen svårt att teckna det ansiktsuttrycket på den masken, men det löste sig ganska bra tillslut ^^ tycker jag iaf

Comment