Achivement-Day: Milking It
 
June 3rd, 2009

Achivement-Day: Milking It

Hmmm… Det här blev lite klurigt. Tanken var att jag skulle skämma bort er med två serier samma dag, men det går ju inte riktigt med den här sidan. Så jag tänkte att jag lägger upp den här serien nu, så lägger jag upp nästa serie imorgon istället. Så nu får det bli så.

Anledningen till att jag tänkte köra två serier på en gång är… jaa… Vad ska man säga. Jag hade något av en idétorka och det var då jag kom på den här serien. Men ju mer man tänker på en stripp man ska göra, desto tråkigare blir den… Så jag är lite osäker på den här strippen. Men men… Nu har ni något att läsa iaf. Inte den bästa jag har gjort, men den får duga tills imorron iaf 🙂

2 Comments

  1. Ola on June 4th, 2009 at 7:29

    Sådär kommer ni säga till mig med efter att jag slutat på jobbet.

  2. Tobbe on June 5th, 2009 at 13:01

    Hehe, njaa… Om vi hittar ett skelett i något hörn så kommer vi nog börja bli lite fundersamma 😉

Comment