LeChuck For President
 
June 4th, 2009

LeChuck For President

Årets E3 mässa var väldigt intressant må jag säga. Jag menar, Darksiders, Heavy Rain, Uncharted 2, Metal Gear Solid Rising, Metal Gear Solid Peace Walker, Castlevania – Lord of Shadow, Red Dead Redemption, Assassins Creed 2, Metroid Other M och… Tales Of Monkey Island!!

Dem som känner mig har säkert hört mig gnälla både en och två gånger. “Määäh! Varför kan inte Lucasarts göra ett nytt Monkey Island spel! I HATE YOU GEORGE LUCAS!!” Så jag blev väldigt glad att de gjorde som de gjorde. Jag blev förstås en aning besviken när jag såg att det skulle bli ett episod-delat äventyr som med nya Sam & Max, men… Man får inte vara petig 🙂 Det viktiga är att Monkey Island lever vidare. Och att vi kommer se Murray igen. I love Murray 🙂

Lite onödig trivia: “Nyhetsuppläsaren” Josh McFancypants´ huvud snodde jag från en tidigare karaktär som jag tecknade upp vid namn Troy Cannon… “Och vem fan är det?” undrar ni säkert. Jo, tanken var att jag skulle lägga ner bloggen 2007 och jag skulle börja på en helt ny webcomic i en Sci-fi miljö inte helt olik Star Trek, där Troy då skulle vara Anti-hjälten/Kapten/William Shatner-wannabe i bästa Brannigan stil från Futurama. “Troy-Spacedude” skulle den heta. Men nu fick han låna ut sin vackra nuna och göra en liten appearance här istället 🙂

Och för övrigt… Är jag inte skitsnygg i LeChucks´pirathatt? 😉

5 Comments

 1. Ebbe on June 5th, 2009 at 9:48

  castlevania – lord of SHADOW (inte darkness ^^). och Monkey Island spelet…jadu… Telltales Sam & Max tröttnade man snabbt på. Karaktärerna är stela och inte roliga. Telltale borde göra det tecknat. Sam & Max, Monkey Island…alla dom ska va tecknade! inte 3D….bläää…remaken på första som släpps på XBLA då? jisses… ser ut som riktigt skit! som turtles in time remaken. Fucked up!

 2. Tobbe on June 5th, 2009 at 13:02

  Mjodå jag håller med. De spelen borde egentligen vara 2D och tecknade. Men man tar det man får 🙂 Har inte sett något om remaken å XBLA ännu dock.

 3. Ebbe on June 5th, 2009 at 14:44

  finns på gametrailers.com ^^

 4. Johan on June 6th, 2009 at 7:16

  Håller upp en tändare så att du kan sätta eld på skägget 😉

 5. Tobbe on June 6th, 2009 at 21:16

  Gee, thanks Johan 😉

Comment