Guest Comic: White Rabbit Chronicles – Part 2
 
May 16th, 2009

Guest Comic: White Rabbit Chronicles – Part 2

Okay, den här vet jag att ni har väntat på, så jag tänker skjuta upp min nästa seriestripp tills nästa ondag. SIDA 2 av Ebbes WHITE RABBIT! WOHO!! Ebbe har inte skrivit något om den här sidan, men det är säkerligen väldigt uppskattat om man kommer med feedback om vad ni tycker om serien.  Personligen älskar jag alltihop, stilen och upplägget… Men skriv gärna vad ni tycker 🙂

Hey everybody!

This one is gonna’ be a little off-beat.
Tobias told me to do whatever i wanted and i’m currently working on a comic of my own…so i thought i would make a guest-comic based on the characters from my comic and perhaps get some feedback on what i’m working on. ^_^

Anyway… The comic i’m working on is called “White Rabbit” and is about ninjas, revenge, friendship and betrayal. It’s all modern style with old samurai/ninja things mixed in with supernatural powers. And all the characters are based on people i know and are closest to me. That’s why this one is with me and Tobias. We always are a little bit competing in the illustration-arena. :P

I hope you like it and give me feedback.

Peace out / E. Waxin

4 Comments

 1. Benny on May 16th, 2009 at 10:38

  excellent Ebbe! härligt att äntligen få se andra delen! men nu är jag väldigt nyfiken på hur serien kommer se ut i sin helhet när du är klar.

 2. Ebbe on May 16th, 2009 at 12:00

  Benny: det kommer bli ändringar. namnet kommer antagligen ändras och en massa annat. men det är skönt o kunna testa lite här hos tobbe o se reaktioner. ^^

 3. Benny on May 17th, 2009 at 22:52

  ja det är alltid bra med feedback 🙂 något jag alltid gillat i det du gör är att du lägger mycket färg i karaktärer medan bakgrunden är sparsamt färgad, bara tillräckligt för att fylla sin funktion, men endå inte tar udden ur karaktärerna – mycket nice! 🙂

 4. Ebbe on May 17th, 2009 at 23:56

  Benny: well thnx. inget jag direkt tänkt på själv. ligger väl mest i att jag gör scenerna med karaktärerna och sen fyller ut med bakgrunden.

Comment