It Went Up BOOM!
 
May 13th, 2009

It Went Up BOOM!

Hmmm… Den här strippen blev bättre än vad jag trodde den skulle bli. Jääj! Men kort och gott, jag har börjat spela More Brain-training. Jajamensan. Har spelat Nintendo DS som en galen orangutang på sistånde med det och Castlevania: Order Of Ecclisia. Fast idéen till den här serien kom inte till mig förrens jag införskaffade mig Psychonauts på Xbox Live. And it is AWESOME!

Dessutom, om man ska börja dra in lite vetenskap i det hela…. Barn blir både smartare och får snabbare reflexer av att spela TV-spel. Det är bevisat. Men folk kommer inte tro det ändå. Det är bara att titta på världens mäktigaste man… en Mr. Barack Obama, kallade oss tv-spelade människor för “underachivers” … Gee thanks. Men så är det om man är gammal och gaggig.

Iaf. Jag är nöjd med strippen. Hoppas ni skrattade åt den också. Något jag INTE skrattade åt dock, var Uwe Bolls “Postal” som jag såg igår… GOD DAMN IT! Jag hade hoppats på att den var så dålig så den blev rolig… MEN DET BLEV DEN INTE!! Den var så dålig så den blev ännu sämre. FUCK!! Så håll er borta från den… snälla.

Dock så är det en scen där Uwe Boll själv är med och har en replik. Och den stärker min teori om honom som jag har… han säger följande… Ehum.. “I hate videogames”. Vilket skulle vara den logiska förklaringen varför han gör så extremt dåliga filmer av kända spel! Å andra sidan har jag inte sett hans film “Seed” som inte är baserad på ett tv-spel, men den ska vara minst lika dålig som alla andra filmer sååå… Han kan troligen inte bara göra film.

STAY AWAY FROM POSTAL!!

Nej nu ska jag fortsätta spela lite Fallout 3, så jag glömmer Postal… gaaah!

5 Comments

 1. Ebbe on May 13th, 2009 at 0:20

  hehehe gillar ditt oversized head där 😛

 2. Tobbe on May 13th, 2009 at 0:43

  hehe thnx. Blev väldigt nöjd med den måste jag säga 😛

 3. Ludde on May 13th, 2009 at 5:57

  ruggit bra stripp:D

 4. Ludde on May 13th, 2009 at 8:17

  ditt svin nu måste ja ju tanka Psychonauts oxå.

 5. Gustav on May 14th, 2009 at 9:38

  Haha! Bästa stripen evah! Visst är duden du spränger i bitar en snubbe från Transcom?

Comment