The Crying Movie
 
May 9th, 2009

The Crying Movie

Jag pratade med en bekant för några dagar sen om sorgsna filmer. Och jag är säkert en väldigt underlig människa. Men jag gråter nästan aldrig till film. Schindler’s List gjorde mig illa till mods, och det jag såg av Titanic så hurrade jag högt när DiCaprio äntligen dog på den dumma jävla båten. Rädda Menige Ryan däremot… Ja… Jag förstår mig inte riktigt på dem som tycker den är sorglig. Den är mest “Meh”, hela filmen. MEN en film som jag faktiskt grät till var March Of The Penguins… yeah. Väldigt oväntat, det håller jag med om. Jag blev förvånad själv. Men det är en dokumentär, så jag vet inte om det riktigt räknas.

I alla fall så när pingvinerna har parat sig och klämt fram ett ägg, så kilar killarna iväg till kusten och käkar sig mätta, medan tjejerna väntar kvar med ägget på deras fötter, så det ska hållas varmt. Sen när killarna kommer tillbaks så ska de försöka skifta över ägget till hanen, så tjejerna kan äta sig mätta också… I alla fall. Scenen som följer är något av det sorgsnaste jag någonsin sätt. Det är nämligen många pingviner som fumlar med ägget, och det rullar av och hamnar på isen… Smidiga som pingviner är förstås, så kan de inte få upp äggen, men man ser hur de i panik försöker få upp dem och skriker och… seriöst. I can’t watch that.

Gråter man inte till den scenen så är du ett hjärtlöst monster… I DARE YOU! 🙂

4 Comments

 1. Elias on May 10th, 2009 at 2:05

  haha…gay 😛 såg Shaving ryans privates här om dagen och den var ju inte direkt sorgsen av sig… och schindlers list kommer jag inte ihåg men Titanic är ju kul 😛 lite småmysko men mja…

  Du är ju skäggig macho man, kan ju inte gråta! :O

 2. Andreas Svalås on May 10th, 2009 at 10:33

  Kolla på “Marley & Me” så får du se en sorglig film.

 3. HB on May 12th, 2009 at 22:07

  bambi is the shit :O eller kanske lejonkungen xD kan fan inte sluta böla när mofasa dör

 4. Dennis Svalås on May 16th, 2009 at 7:34

  och var får man tag i pinvin filmen dåå jag vill veta om jag är ett hjärtlöst monster

Comment