He Is Just Not A Tool. He Is A Tool’s Tool!
 
May 5th, 2009

He Is Just Not A Tool. He Is A Tool’s Tool!

Jag tycker i alla fall personligen att det är roligt när en människa är så plastig och underlig att han känns mer creepy än en 3D genererad säljare… Guuh. Jag har ingenting emot kungafamiljen, till skillnad från många andra jag känner. De gör ett riktigt bra jobb med att representera Sverige utomlands och så, I guess. Men Daniel Westling som troligen kommer bli ingift i hela den soppan. Guuh. Han ser som sagt ut som Boxer-Robert, är gammalt fotbollsproffs, och är ägare till en gymkedja… Finn 3 fel? Jag säger bara att gamla Vican kunde nog hitta något mer intressant… Men men… I don’t really care. Tyckte mest likheten var slående 🙂

4 Comments

 1. Ma on May 6th, 2009 at 12:04

  Jag tycker att Victoria och Daniel ser ut som syskon.. det är läskigt ju.

 2. Ola on May 6th, 2009 at 17:00

  Jag tycker Tobias liknar någon på jobbet.

 3. Benny on May 7th, 2009 at 13:13

  skrämmande lika! tror nästan jag hellre såg att Boxer-Robert var med Viccan o att Daniel fick sälja boxer-tv istället.. Robert ftw! liksom :p haha menar Daniel är bara en östermalms tönt som knäcker champa på stureplan – i mina ögon iaf 😛

 4. Dennis Svalås on May 16th, 2009 at 7:39

  ja du har fan rätt Daniel måste ha stått modell när de designade boxer Robert

Comment