Assassin’s Man… Or… Batcreed… Or Maybe Not.
 
July 25th, 2008

Assassin’s Man… Or… Batcreed… Or Maybe Not.

Tobbes vackra nuna.Så har man precis kommit hem från att ha sett “The Dark Knight”. Jag har bara 4 ord att säga om den filmen: NUM NUM NUM NUM! 🙂

Så den här strippen summerar nog ganska så det jag har gjort på sistånde. Jag har spelat en massa “Assassins Creed” också. Num num där med! Men det här är ett lite äldre skämt som jag och Ebbe skojade om när jag såg AC för första gången, och Ebbe spelade. När man väl klättrat upp för t.ex ett kyrktorn och “synkroniserar” så påminner han så starkt om Batman :p Och vi jävlades med att säga “I´m Batman!” så fort man synkade… Och det är det första jag tänker på här med när jag spelar. höhö.

3 Comments

 1. Ebbe on July 25th, 2008 at 2:03

  hahahahahahaha! klockren. but daaaamn bats got a big head 😛 he really is the BATMAN! 😛

 2. Tobbe on July 25th, 2008 at 2:08

  Haha Thank you 😀

  Men han är så mycket man så att det är därför han har ett GIGANTISKT huvud… och minst lika gigantisk haka :p

 3. Ebbe on July 25th, 2008 at 2:10

  hehehe… giant chin-batsy 😛

Comment