Metal Gear Brain!
 
April 4th, 2009

Metal Gear Brain!

Nja, vad ska man säga. Det är lördag och jag hade ingen bra idé till någon serie. None whatsoever! ganska jobbigt. Men jag insåg att jag måste ju göra något. Så jag satt och skissade och testade en annorlunda stil än vad jag brkar teckna. Och ja, idén växte fram undertiden jag skissade.

Jag måste säga att jag gillade att teckna den här andra stilen. Jag skissade upp alltihop i Photoshop – tecknade outlines i Flash, snygga upp det hela lite, testade färglägga där också som jag brukar göra. Men det var mest för att spara tid. Kanske ska testa färglägga i flash nästa gång. Hmmm… Men skoj var det. Och det tog ungefär lika lång tid som vanligt. När jag bara tecknar upp i Flash.  Underligt. Får se om man testar det här till nästa onsdag också. Skoj var det iaf 🙂

By the way… yes… Det är mina två hjärnceller som styr min hjärna 🙂 Den blev mer lyckad än jag trodde. Awesome!

Enjoy så länge, så lovar jag att komma på en bättre stripp till på onsdag 😉

3 Comments

  1. Ebbe on April 4th, 2009 at 13:42

    diggar stilen ,tills sista rutan då det blev lite för mycket 😛

  2. Ola on April 5th, 2009 at 18:08

    Vad är dendär blobben på hjärnan för något? Jag hängde nog inte riktigt med i denna. Kröo hjärnan ner ur tröjjan?

  3. Benny on April 6th, 2009 at 0:59

    håller med Ebbe, skön stil det var 🙂 gief more!

Comment