April Fools
 
April 1st, 2009

April Fools

Egentligen så var tanken att det inte skulle bli någon serie idag pga extrajobbet som jag nämnde tidigare meeeeeen… Fan… Det är ju första April. Man måste ju hitta på något 🙂 Det är bättre än en “filler” i alla fall, eller hur? 😉

Så nu, bara för att vara helt säker på att alla vet. Nej jag ska inte lägga ner serien än på ett tag. Har precis bara börjat ju. Har en del mini-serier att lägga upp bland annat. Dessutom så tycker jag att det är för skoj för  att lägga ner 🙂 Ni får leva med det helt enkelt. haha. Så det kommer en ny serie till på lördag, precis som vanligt.

7 Comments

 1. Ebbe on April 2nd, 2009 at 1:03

  hahaha skrämmer skiten ur mig här 😛 fast jag är ju lite natt-lullig här så glömde bort 1 april . duuuh… 😛 får göra en gästgrej åt dig snart….när jag blivit klar med de 2 första sidorna av min epos. ^^ klar med tuschningen på första sidan iaf 😉

 2. Benny on April 2nd, 2009 at 12:54

  haha! håller med Ebbe, du skrämde fan skiten ur mig där 😉 haha nu står det “april fool” i pannan på mig iaf ;P ser fram emot mera! :))

 3. HB on April 2nd, 2009 at 16:24

  fanns en del godingar igår,. till ex WoW spelare siktad utomhus 😀 http://www.svenskbladet.se/sverige/index.php?alias=wow_spelare_siktad_i_dagsljus.html

 4. s-gustaf on April 3rd, 2009 at 0:30

  god damnit, du skrämde mig också 😛 skriver inte så mycket men läser mer, najs serie!

 5. Andreas Svalås on April 3rd, 2009 at 6:12

  Det där gick jag inte på 😛

 6. Tobbe on April 3rd, 2009 at 15:15

  Haha så pass? Det trodde jag verkligen inte att så många skulle gå på det 🙂 Men nejdå. Det finns många flera år med material att jobba med, så här tar det inte slut än på ett bra tag.

  Jag menar, det kommer dyka upp förändringar snart. stoooora förändringar. Men det märker ni när det är dags 🙂

 7. Ola on April 4th, 2009 at 21:38

  ÅH! Jag som trodde det var sant! Vad besviken jag blir.

Comment