Space For Rent
 
March 25th, 2009

Space For Rent

Dagens serie är en fin beskrivning på ungefär hur mitt läge ser ut just nu 🙂 Ni som träffat mig vet att jag har varit väldigt trött på sistånde, och jag skyller på min något som får representera Metroiden i det här fallet 😛

Jag gillar min metroid må jag säga. Jag blir lite förvånad över att jag inte använder den mer än vad jag gör… Får ta och skärpa till mig lite kanske 🙂

Och btw, det där strulet med servern som jag skrev tidigare om? Yes, det var det som hände igår. Men det verkar fungera bättre nu så vi får helt enkelt hålla tummarna att det fortsätter hålla sig så här stabilt 🙂

3 Comments

  1. Benny on March 29th, 2009 at 13:25

    haha, ja det är ju nåt att skylla på förståss 😛 han ser liksom lite söt ut den där saken, jag vill ha en sådan som mjukis-djur 🙂 haha

  2. HB on March 31st, 2009 at 2:06

    headcrab är det enda rätta att ha på huvet jue O_o

  3. Tobbe on March 31st, 2009 at 8:57

    Haha. Det är ingen fara. Jag har ett stort huvud så både headcrab och metroid får plats. Why do I have to choose? 😛

Comment