Dead Pants
 
March 22nd, 2009

Dead Pants

“Dead Space”… In space, noone can smell you fart… Eller så önskar i alla fall den där “Slashern” att det var så. Men det är inte riktigt sanningen 😉 Måste vara ganska jobbigt dock, åka ut i världsrymden, långt långt hemifrån, i en space-rustning, bara för att stöta på en zomibe-zerg-alien som skrämmer livet ur en… Vilken normal människa som helst skulle skita på sig. Väldigt säkerligen. Jobbigt om det verkligen vore så här i spelet… Och inte så jättemacho heller 🙂

Jag köpte Dead Space för en billig penning för inte så länge sen faktiskt. Men jag har inte spelat det riktigt ännu. Ska ta och göra det imorgon kväll/natt dock, när jag är ensam och ledig på tisdag. För skräckspel ska spelas på natten. Annars är det ingen idé att spela 😉

Men allt i allt… Jag blev väldigt nöjd med serien 🙂 Enjoy.

2 Comments

  1. Ebbe on March 23rd, 2009 at 0:26

    hehe…känner en svag hint till mig här ;P hehehe… i shit my pants also…hahaha…fast inte som när jag spelade det till PC med kimpa….dear lord… ^^

  2. Ludde on March 23rd, 2009 at 6:58

    haha du kommer skita ner dig när du spelar de:D

Comment