Shoot at THEM Not ME!
 
April 8th, 2009

Shoot at THEM Not ME!

Så jag var i Eskilstuna i helgen med Mr.Johan och hans “gang of evil henchmen” och spelade lite hederligt rollspel! Moahaha. Jag måste säga att det var väldigt roligt faktiskt. Med tanke på att det var ett antal år sedan jag spelade rollspel sist, plus att det var en variant av medeltida Drakar och Demoner vi spelade , så skulle det bli intressant att spela en framtidsbaserad historia med lite skjutvapen och annat skoj 🙂

Så storyn är den att Johan, Johans fru Malin, och Jag är nyanställda säkerhetsvakter på ett gigantiskt sjukhus år 2020 (hade jag för mig). Vi träffar varandra, vi haffar lite tjuvar som försöker stjäla saker från sjukhuset, och vi blir instängda i sjukhuset… Varpå alla som jobbar i sjukhuset och andra patienter blir “Zombies” och vi försöker ta oss ut… Tänk er Left 4 Dead möter Resident Evil i framtiden så har ni scenariot.

Det fanns många minnesvärda scener i storyn, men den här mot slutet… ja… den var värd en serie 🙂 Varken min gubbe eller Johans mådde så jättebra i det här läget, Johan försöker skjuta zombiesarna, träffar mig i buken, jag förblöder och hamnar i en koma… Det här händer också nästan direkt efter att vi fått lite riktiga pistoler 😛 Iaf… när jag är i koma så snor Johan mina vapen, och plannerar att lämna mig där. 🙂 En stund senare vaknar jag ur min koma, varpå Johan säger “Du är vaken? Vad bra! Ta lite morfin” och ger mig en okänd mängd morfin…. Vilket gör mig HÖG SOM ETT HUS! 😛 Så… Ja… 2 nyktra människor och en hög människa mot circa 90 zombies… Good luck with that 🙂

Turligt nog så överlevde vi i alla fall. Men spelledaren var säkert lite väl generös emellanåt 🙂 Men skoj var det. Definetivt något som jag ska göra igen. Så moralen är… If you are going to kill zombies, do it while you are high 🙂

Annars nåste jag väl säga… Nej jag är inte riktigt nöjd med serien. Den blev framstressad, så den blev inte lika snygg som jag hade hoppats på. Men men… Zombien blev snygg i alla fall 😉

4 Comments

 1. Ebbe on April 8th, 2009 at 22:27

  wtf? … .:S

 2. Johan on April 8th, 2009 at 23:32

  Haha 😀 glöm inte läkaren som blev “kastrerad”

 3. Benny on April 11th, 2009 at 18:28

  haha! önskar man hade varit med, klockrent ögonblick 😀

 4. Johan on April 11th, 2009 at 19:23

  Du får väll vara med nästa gång Benny 😉

Comment