Give The Man His Award…
 
February 21st, 2009

Give The Man His Award…

Jag är väldigt säker på att Heath Ledger får den oscarn. Det måste han få. Hans Joker är helt klart en av de bästa rollprestationerna förra året. Fast även om det finns konkurrens från både Philip Seymore Hoffman och Robert Downey Jr, så skulle det inte förvåna mig om det är What’s-his-name-Shannon som vinner från “Revolutionary Road”. För det brukar gå så när jag hejer på någon i Oscars-sammanhand. They get assraped… Och oftast av genetiskt muterade flodhästar med flertal könsorgan… Men man kan alltid önska att jag har rätt för en gångs skull.

Så idéen till den här serien fick jag för några veckor sen, när jag tänkte… “Ja just ja… Oscarsgalan måste ju vara ganska så snart” och tänkte på kampanien innan The Dark Knight med “jokerfierade” bilder och saker… Så det kändes ganska så logiskt att göra den här 🙂 Och för några dagar sen tänkte jag… Fan… När ÄR oscarsgalan egentligen… Kollade hemsidan… “Om 2 dagar och 16 timmar” … jahap.

Hur som helst, I am pretty damn happy with it 🙂

8 Comments

 1. Ebbe on February 22nd, 2009 at 4:09

  han förtjänar en oscar, men kommer antagligen inte få den eftersom oscars-juryn är ***** i huvet.

 2. Tobbe on February 22nd, 2009 at 4:26

  Ja precis… Det var ganska så det jag menade i mitt långa intet-sägande skrivande till serien. Men troligen är det så. Oscarsjuryn brukar vara helt ***** i huvudet.

 3. Benny on February 23rd, 2009 at 0:56

  word! han förtjänar en Oscar helt klart – så jävla underbart spelad i filmen, skulle nog vilja påstå att han äger filmen! 🙂 så jag hoppas att inte juryn är helt **** i huvudet! 😀

 4. Ola on February 23rd, 2009 at 15:29

  Lite off topic och eftersom jag inte får tag i dig på något annat sätt så skriver jag det här. Jag har hittat första säsongen på Jayce and the Wheeled warriors.::)!

  Men till ämnet. Han var juh värd oscarn. Men han får inte speciellt mkt nöjje med den.

 5. Andreas Svalås on February 23rd, 2009 at 18:29

  Wow! Han fick den faktiskt!

 6. Benny on February 23rd, 2009 at 22:07

  ja precis, han fick den, way to go! 🙂

 7. Tobbe on February 23rd, 2009 at 23:37

  Hurrah! 😀 Det är något som är fel i kosmos…. Oh well.. WIII!! 😀

  Lite snopet dock att ingen Zombie-Heath kom upp och tog emot statyetten. Men men… Man kan inte få allt 🙂

 8. astfors on February 24th, 2009 at 20:55

  Du och dina j@vla zombies! ^^

Comment