Request 4 Nudity
 
February 25th, 2009

Request 4 Nudity

Så dagens serie har faktiskt inte jag kommit på direkt. Utan idéen var Herr Ebbe Waxin’s. Men jag måste säga att idéen är ganska logisk 🙂 Jag menar… OM man kunde kräkas upp syra-spyor… Skulle inte DU kräkas på den heta tjejen så hennes kläder försvann? I know I would 🙂

Jag måste ändå säga att jag gillar hur den här serien blev 🙂 Jag måste erkänna att jag stressade ganska mycket mot slutet bara för att få den klar i tid. Men den blev riktigt bra tycker jag 🙂 Och jag måste säga att Boomerns uttryck i sista rutan är alldeles underbart 🙂 Haha.

Fast nu när jag tänker efter så är jag lite förvånad själv över att jag inte har gjort någon Left 4 Dead-stripp tidigare, med tanke på min förkärlek till zombies. Men jag kan lova att det kommer lite mera L4D-strippar i framtiden 🙂

Men men, thanks a bunch Ebbe för idéen 🙂

4 Comments

 1. Ebbe on February 26th, 2009 at 11:56

  np mate 😉

 2. Ludde on February 26th, 2009 at 17:38

  haha bra ide, o bra syfte:D

 3. Benny on February 26th, 2009 at 22:38

  haha, underbart! 😀

 4. Tobbe on March 7th, 2009 at 18:36

  Hehehe thanks guys 😀

Comment