Emo-Zombie-Get-Together
 
February 28th, 2009

Emo-Zombie-Get-Together

Rent tekniskt så finns det ingen aledning för en Hunter och The Witch att bli ihop. De är emo bägge två, de har klor, och de täcker halva ansiktet. Det vore litegrann som om zombie-styskon skulle dejta varann… Och bli zombie-rednecks… och skaffa sig små tandlösa zombie-barn… Creepy, men de skulle säkerligen vara duktiga på att spela banjo.

Annars spelade jag “Left 4 Dead” online igår. Det var väldigt roligt förutom en sak… FOLK FÅR SLUTA GÅ FRAMFÖR EN NÄR MAN SKJUTER… Och om de nu måste göra det så GNÄLL FÖR I HELVETE INTE NÄR NI BLIR SKJUTNA… Jisses. Eller det faktum att när man startar Banan så står det “Stick together to not get killed” och var gör folk? DE SPRINGER SÅ IN I HELVETE FRÅN RESTEN AV GRUPPEN och blir förbannade sen över att de dör… Duuh.. No shit, Sherlock.

Men egentligen så är det skitskoj att spela som hunter. Skutta sig på andra spelare och försöka slita ut deras inälvor genom magen är… underligt underhållande 😛

Annars har jag inte gjort så jättemycket. Har mest jobbat så… Ja. Ni vet hur det blir då.

3 Comments

 1. Ludde on March 2nd, 2009 at 8:01

  man ska inte dela med sig av sina tankar för mycket:S

 2. HB on March 4th, 2009 at 2:58

  själv hatar jag tank ,. det är ungefär som att springa runt med en stor jävla skylt “skjut mig” xD

 3. Tobbe on March 7th, 2009 at 18:36

  Ludde – Nej precis. Det här har nog hänt alltför många killar alltför många gånger :S Men men…

  HB – Håller helt och hållet med dig. När man möter en tank i singelplayer är de helt jävla omöjliga, men när man ÄR en tank… Fan.. så mycket uppbyggnad. “THE TANK IS COMING” så dör man på 30 sekunder 😛

Comment