The Lost Are Damned Alright!
 
March 4th, 2009

The Lost Are Damned Alright!

Så jag har spelat lite GTA 4: The Lost And Damned de senaste dagarna. Jag köpte det på min födelsedag och har väl inte direkt spelat det så mycket sen dess. Men nu är det dags igen 😉 I TLAD (uhm.. snygg förkortning?) så spelar man som en biker-snubbe i MC-klubben “The Lost”, vilket… ja.. är som serien säger, det dummaste namnet på ett mc-gäng man kan ha. Eller? Var är vi? -Jag vet inte, vi är ju “The Lost” … Nog för att Liberty City är stort men vafan? 😛

Men annars måste jag säga att TLAD är roligare än det vanliga GTA 4-historien. Det är något som känns roligare att åka omkring på en stor MC och skjuta på folk med ett avsågat hagelgevär i farten 🙂 Lite roligare karaktärer… Lite ny musik. OCH MAN BLIR INTE STÖRD VAR FEMTE DJÄVLA MINUT FÖR ATT MAN SKA TA MED SIG SIN KUSIN OCH BOWLA! …. Så.. ja… Jag är nöjd 🙂 Väl spenderade pengar.

Jag tänkte först egentligen göra den här som en En-rutig historia men jag tänkte att jag arbetar om den lite så det blev en vanlig stripp. Så there ya go. Enjoy!

4 Comments

 1. HB on March 5th, 2009 at 19:42

  wanna go see big american teetees xD

 2. Marre on March 6th, 2009 at 15:17

  Hur lyckas du med dina serier?? Dom blir asbra……

 3. Tobbe on March 7th, 2009 at 18:33

  HB – Haha, helt klart det mest minnesvärda citatet i GTA 4 🙂

  Marre – Nja… Du vet. Jag är ju pure awesome, så det smittar av sig på mina serier 🙂 Nejdå… Men lite Flash och lite Photoshop kommer man väldigt långt på. Förresten vad jag minns så tecknar du ju bättre än mig 🙂 (Om det är den Marren jag tror det är :o)

 4. Benny on March 7th, 2009 at 22:20

  MOHAHAHA! The Lost – namnet är pure awesomeness.. eller inte 😉

Comment