A Natalie Portman Of My Own
 
February 18th, 2009

A Natalie Portman Of My Own

Grattis till mig! Yeaaah! 25 långa år, 25 jordsnurr och 1 väldigt förvirrat sinne senare så var dagen här. Yep. Min 25:e födelsedag… Fan vad gammal man börjar känna sig. Det är bara en tidsfråga innan jag åker runt i min permobil med en käpp och skriker på ungdomar och gormar “Jag kommer ihåg när JAG var ung!! Då fanns det minsann inget internet… Och Nintendo var gud!” Men det är lugnt. Jag och mina mates har redan plannerat att skapa ett permobil-gäng som sätter Hells Angels i skamvrån.

Så… Den här strippen blev lite framstressad, men jag är väldigt nöjd ändå. Yes, OM min teori funkade och OM jag hade en portalgun (från spelet “Portal” … DUURR!!) så kan ni hoppa upp och sätta er på att jag skulle sno Natalie Portman för migsjälv… Num num num.  Men istället fick jag nöja mig med Ett ex “Infinite Undiscovery”, ett ex “Mortal Kombat VS. DC Universe” och ett stycke “GTA 4 – The Lost And Damned”. Det blir mycket till att spela sen 🙂

Men tillbaks till Natalie Portman… Jag vet att det är väldigt väldigt många som inte håller med mig om att hon är något speciellt. Hon är väl ett “pretty face” som de flesta… Uhm.. Visst. Det är hon väl.. Men om du föreställer dig samma film, med t.ex…. ja… Kate Hudson i samma roll… That just wouldn’t make any sence. Fröken Portman känns så “äkta” (i början av filmen iaf) så jag erkänner på en gång. Me wants! Me WANTS it BAD!! 😀

Och bilden av ett vackert Disneylandskap med Bambi som skuttar runt… och blir överaskande not uppäten av Cthulhu? Well… That’s just a charming thought 🙂

8 Comments

 1. Ebbe on February 19th, 2009 at 0:21

  hehehe damn…om du snor henne från garden state så snor jag henne från V för Vendetta (innan hon rakas) MUMS! 😛

 2. Tobbe on February 19th, 2009 at 0:24

  Hehehe. Lite skrämmande tanke med så många Portmans… Men väldigt het tanke… Men skrämmande… Men HET! … Men skrämmande… Fast… väldigt hett…

  Då måste vi ju övertyga dem till att ha hot lesbian sex! :O

  Eller jag menar… EHUM!

 3. Ebbe on February 19th, 2009 at 0:27

  hahaha hell no! no lesbian shit. ^_^ SHE’S MIIIIIIINE!!! 🙂

 4. Tobbe on February 19th, 2009 at 0:49

  Damn you! DAMN YOOOU!!!!

  Aja… Får väl skaffa mig en Scarlett Johansson också så har min Portman någon att leka med när jag inte är hemma 😛

 5. Ebbe on February 19th, 2009 at 1:48

  hehe vilket påminner mig om att jag måste sno Hayley Williams oxå 😛 muahahhahahaha! Babe-stealing-ray!!!

 6. Ludde on February 19th, 2009 at 7:00

  grattis i efterskott:D

 7. Benny on February 19th, 2009 at 12:23

  grattis! och det där med Natalie Portalman.. umm, Portman.. det var en intressant tanke.. kan ju snatta henne ifrån Star Wars då hon har de där trasiga vita sakerna på sig.. hon är rätt mum mum där också + att det är ju STAR WARS 😉 haha

 8. Ebbe on February 19th, 2009 at 13:16

  då paxar jag henne från “Closer” isåfall oxå 😛 MUMS! Portman striptease!

Comment