Valentines Day Of Doom!
 
February 14th, 2009

Valentines Day Of Doom!

Glad alla hjärtans dag till alla! Det blev lite knepigt det här. Först hade jag helt glömt bort att det var “alla hjärtans” överhuvudtaget… Så då började jag med att teckna en pin-up bild att bara slänga upp… Men det blev ju lite tråkigt.. Så då kom jag på någon halvbakad idé… Men den funkade inte riktigt heller, så det blev den här serien istället.

Så vem är den kannibalistiska kvinnan i serien? Det är ingen mindre än min evil-karaktär i Fallout 3, Chocolate… Eller Choco om man är lat 😛 Det är lite humor för visst, jag ville att Choco skulle vara jättesöt i spelet, men ändå vara evil och kannibal.. Vad som sen visade sig var att på något vänster så hade hon fått en massa poäng så hon skulle verka förförisk också… Så det var precis så här jag gjorde med en karaktär…

Jag gjorde Questen, övertalade honom att ge mig mer pengar. Sen sköt jag honom och käkade upp honom. Väldigt evil. Men roligt 🙂

Så ta lärdom av detta gott folk. dejta inga kannibaler idag. That is all.

2 Comments

  1. Ola And the Awsome Warriors on February 15th, 2009 at 2:00

    Jag skulle också vilja ha en chocklad-flicka.

  2. Marina ;) on February 20th, 2009 at 16:51

    Haha den duger 😉 Ganska bra föresten xD

Comment