Got Brains?
 
January 14th, 2009

Got Brains?

..’Couse I sure don’t 🙂 Införskaffade mig “Left 4 Dead” idag till krysslĂ„dan för en billig penning, sĂ„ det var vĂ€l ganska oundvikligt med en Zombiestripp. Men jag blev vĂ€ldigt nöjd med den hĂ€r mĂ„ jag sĂ€ga 🙂 Jag Ă€r lite extra nöjd med den andra zombien i den hĂ€r strippen, som inte Ă€r nĂ„gon mindre Ă€n Mr. Madsen frĂ„n Little Gamers. SĂ„ det hĂ€r blir en indirekt uppföljare pĂ„ guest-strippen jag gjorde för LG förut 🙂 Han mĂ„ste ju göra nĂ„got nĂ€r han blir halft uppĂ€ten av en “Elder god” sĂ„…

Annars sĂ„ Ă€r Left 4 Dead ett vĂ€ldigt trevligt spel. Inte sĂ„ jĂ€ttetrevligt sĂ„ jag skulle ha betalat fullpris för det, men 300 kronors-trevligt tycker jag Ă€ndĂ„ att det Ă€r :)Men att plocka upp en hagelbössa och skjuta skallen av zombies Ă€r vĂ€ldigt roligt och avslappnande… Borde kanske uppsöka hjĂ€lp för det?… Äsch.. Hittills har jag bara klarat första kapitlet dĂ€remot men Ă€ndĂ„… Ser fram emot de andra banorna mĂ„ste jag erkĂ€nna 🙂 Är vĂ€ldigt sugen pĂ„ att spela som en Zombie ocksĂ„… Num num… Men Ă€ndĂ„.

5 Comments

  1. Ebbe on January 15th, 2009 at 2:06

    hehehe sista kapitlet Ă€r en bitch in the nuts kan jag sĂ€ga 😉

  2. Benny on January 15th, 2009 at 11:54

    “bitch in the nuts” – vĂ€lformulerat Ebbe 😉 lolz

  3. Ebbe on January 15th, 2009 at 15:04

    eey…i call them as i see them 😛

  4. Tyson on January 16th, 2009 at 9:40

    Brains Brains Brains …… Brains?

    ÖversĂ€ttning:
    haha haha haha…. Inga boobies?

  5. Tobbe on January 16th, 2009 at 23:49

    Ebbe & Benny: Hehehe. Jag tĂ€nkte jag skulle ta och spela litegrann nu i helgen iaf 🙂 Men nĂ€r man blĂ€ddrar litegrann mellan banorna sĂ„ ser det sista kapitlet vĂ€ldigt roligt ut… Även om det Ă€r en bitch in the nuts… Kunde ha varit vĂ€rre… Kunde ha varit en bitch MED nuts 😛 hahaha.

    Tyson: Hela serien Àr öppen för tolkning :p

Comment