Got Brains?
 
January 14th, 2009

Got Brains?

..’Couse I sure don’t 🙂 Införskaffade mig “Left 4 Dead” idag till krysslådan för en billig penning, så det var väl ganska oundvikligt med en Zombiestripp. Men jag blev väldigt nöjd med den här må jag säga 🙂 Jag är lite extra nöjd med den andra zombien i den här strippen, som inte är någon mindre än Mr. Madsen från Little Gamers. Så det här blir en indirekt uppföljare på guest-strippen jag gjorde för LG förut 🙂 Han måste ju göra något när han blir halft uppäten av en “Elder god” så…

Annars så är Left 4 Dead ett väldigt trevligt spel. Inte så jättetrevligt så jag skulle ha betalat fullpris för det, men 300 kronors-trevligt tycker jag ändå att det är :)Men att plocka upp en hagelbössa och skjuta skallen av zombies är väldigt roligt och avslappnande… Borde kanske uppsöka hjälp för det?… Äsch.. Hittills har jag bara klarat första kapitlet däremot men ändå… Ser fram emot de andra banorna måste jag erkänna 🙂 Är väldigt sugen på att spela som en Zombie också… Num num… Men ändå.

5 Comments

 1. Ebbe on January 15th, 2009 at 2:06

  hehehe sista kapitlet är en bitch in the nuts kan jag säga 😉

 2. Benny on January 15th, 2009 at 11:54

  “bitch in the nuts” – välformulerat Ebbe 😉 lolz

 3. Ebbe on January 15th, 2009 at 15:04

  eey…i call them as i see them 😛

 4. Tyson on January 16th, 2009 at 9:40

  Brains Brains Brains …… Brains?

  Översättning:
  haha haha haha…. Inga boobies?

 5. Tobbe on January 16th, 2009 at 23:49

  Ebbe & Benny: Hehehe. Jag tänkte jag skulle ta och spela litegrann nu i helgen iaf 🙂 Men när man bläddrar litegrann mellan banorna så ser det sista kapitlet väldigt roligt ut… Även om det är en bitch in the nuts… Kunde ha varit värre… Kunde ha varit en bitch MED nuts 😛 hahaha.

  Tyson: Hela serien är öppen för tolkning :p

Comment