Freedom!!
 
January 10th, 2009

Freedom!!

HAH! Den här serien blev i alla fall inte försenad. Suck on THAT!! 🙂 (För er som inte visste så har jag som målsättning att ha nya serier varje Onsdag och Lördag sååå… Nu vet ni) Men jag är helt säker på att pennor har kommit så långt i utvecklingen så när man inte tittar, så får de ben och springer iväg. Det hände mig senast idag. “Oj, den här pennan har jag letat efter… Jag ska bara hämta mitt anteckningsblock”… Vänder man sig om, hämtar blocket, vänder tillbaks… och pennjäveln är borta. Det är helt otroligt, men sant. Så med den här serien vill jag bara göra folk uppmärksamma… Lämna aldrig era pennor själva! They will Run!

Nej, Nu blir det till att spela lite mera God Of War 🙂 Ha det!

3 Comments

 1. Ebbe on January 11th, 2009 at 15:18

  vad gör du med dina pennor egentligen så att dom springer iväg, huh? 😉

 2. HB on January 11th, 2009 at 15:38

  pennjävlar har försvunnit sedan dagis ,. ett mysterium som ställer frågan om varför vi finns i skuggan >_<

 3. Tobbe on January 11th, 2009 at 17:53

  Ebbe: Hahaha det skulle du bra gärna vilja veta va? Oftast så skriver jag med dem… Eller tecknar. Annars ver jag inte vad du gör med dina pennor 😉

  HB: Det är det jag menar. Det måste ju finnas något sorts undangömt Metropolis som alla pennor flyr till när man inte ser. Damn you pens… DAMN YOU!!

Comment