Mothership Lunch
 
September 2nd, 2009

Mothership Lunch

Det är inte alltid jag blir nöjd med mina serier. Det ska gudarna veta. Men den här… Oh fuckin’ yeah! 🙂 Jag har förvisso inte spelat något mera Fallout 3, och expansionen har väntat bra länge på att bli spelad på hårddisken. Men jag vill inte hafsspela mig igenom det, som jag gjorde med Point Lookout. Nej, den här expansionen ska jag ta god tid på mig med och hitta alla skoj leksaker. Så jag ska spela det någon dag jag är ledig… Eller inte jobbar mycket. Så det är bara glömma den här veckan 😛 Ha-ha!

Men som jag tänkte säga: Ni vill inte se mig göra allt för många jobbserier i rad så.. TA-DAAAH!! Jag måste säga att det är lite humor med att aliensarna heter typ.. Bob. Och att ingen kannibal kan motstå lite “exotisk cuisine” 🙂 Och som sagt, jag blev jävligt nöjd med den må jag säga. Hoppas den roar också 🙂

Nu ska jag sova. 2 dagar kvar av 9 timmars (och en kvart) veckan. Sen blir det 5 timmars!! WOOOHO!! Come to Papa!… Jag menar.. ehum.. Det ska ju bli trevligt 🙂

Nej, godnatt gott folk!

3 Comments

  1. Sam on September 3rd, 2009 at 8:04

    Awesome!! 🙂

  2. HB on September 3rd, 2009 at 9:50

    säga vad man vill om aliens å deras teQ, jag föredrar fortfarande min terrible shotgun ^^

  3. Benny on September 3rd, 2009 at 14:24

    haha underbar! 😀 .. btw, Tobbe, kan du höra med din bror om han har möjlighet o hitta en iPod app som heter “iSequence” – den är tillverkad utav http://beepstreet.com/ och det är ett typ “musik program”.. vore nice för jag hittar det inte själv tyvärr o jag vill ha! 😀

Comment