Another Day Another Dollar
 
August 29th, 2009

Another Day Another Dollar

En aning försenad med den här serien, men upp kom den iaf 🙂 Jag hatar verkligen det här att behöva vara sen med serierna, PLUS att de inte riktigt blir som de vill. Tänkte egentligen att lördagsens serie skulle vara om Fallout 3, men istället blev det nu om jobbet. Men men, efter nästa vecka så kommer mina efterlängtade 5-timmars dagar tillbaks, och då har jag mer tid att teckna. Hurrah!

Och för alla chefer på jobbet som möjligen läser serien, nej, jag säger inte de sakerna åt kunderna som ringer in. Jag bara dagdrömmer om det ibland 😛 (Därför den fula “effekten” på de första tre rutorna) Det skulle ni också göra i min sits. haha.

Nej, nu ska jag förbereda onsdagens serie 🙂 Ha det gött gott folk.

3 Comments

  1. Sam on August 31st, 2009 at 2:32

    hahahaha! & Yay for 5 hour work days coming back again soon! 😀 (She says as she sits at her work desk clearly being highly productive lol) 😛

  2. Benny on August 31st, 2009 at 10:22

    yay! passande serie då jag börjar jobba idag 😀 men såg att det blir 5 timmars igen efter denna veckan.. soft 😀

  3. HB on September 2nd, 2009 at 5:22

    lyckliga människor som har ett jobb xD

Comment