Remember That One Time…
 
August 25th, 2009

Remember That One Time…

Äntligen dags för en ny serie! Trodde jag skulle få hjärtstillestånd i förrgår när jag skulle göra färdigt den här serien. Jag gick in i min externa hårddisk och skulle plocka fram filen… Och jag inser att det bara fanns en tredjedel kvar!! alla filer från A-C och 2 mappar. Så alla arbetsfiler/orginal av alla serier. -Poff- borta. Jag trodde jag var helt körd för en sekund och hann tänka för migsjälv “Jahap. Kanske vore dags att sluta med serien då?” Sen kom jag tillbaks till verkligheten och tänkte “Men vafan… Vi testar det här” och kopplade till den externa hårddisken på den nya datorn istället. Fungerade… ja.. ganska klockrent iaf. Tror det var 2-3 filer som var korrupta från waaay way back (2006 iaf). Hur som helst, kopierade över arbetsmappen till den nya datorn, installerade Flash, Photoshop och kopplade in ritplattan idag. Fungerar klockrent. Och gjorde äntligen färdigt den här serien 🙂 haha.

Men något gott kom med pga detta iaf. Nu är jag taggad och känner att det är så smidigt att göra den här serien på den nya datorn jämnfört med dem gamla. Så det känns jävligt bra 🙂

Nej, nu ska jag sova. Är ledig sen på onsdag så då jävlar blir det teckna av 😉

2 Comments

  1. Andreas Svalås on August 25th, 2009 at 9:19

    He he. 42 tums skärm är väl aldrig fel 😉

  2. Benny on August 25th, 2009 at 10:41

    jag har en cameo 😀 mohahaha

Comment