That Familiar Feeling
 
August 12th, 2009

That Familiar Feeling

Okay okay, så Batman: Arkham Asylum kommer inte egentligen förrens om ett par veckor, men jag har spelat demot i alla fall.. And it is AWESOME!! Jag måste erkänna att sist jag skrev om BM:AA så var jag lite taskig och sa att det här spelet kommer bli det endra bra Batmanspelet…. Men det är ju inte riktigt sant, även om det här verkar helt klart bli det bästa. Men jag mindes sen Batman spelet till NES som byggde på första filmen, Batman Returns på Megadrive och Batman & Robin som jag och brorsan spelade Co-op på som också var till Megadrive (Jag var Robin ofcourse). Diskuterade demot litegrann med Ebbe när jag besökte honom idag dock. Vi var väldigt överens om att det var synd att man inte fick spela mot bossen som man får se i slutet av demot. Vilket är ganska underligt med tanke på att den bossen… Det är knappast någon av de stora skurkarna, utan det är en extremt biffig henchman… What the hell? Aja. Får vänta på spelet helt enkelt 🙂

In the words of Frank Miller: ARE YOU DENCE? I AM THE GOD DAMN BATMAN! 😀

7 Comments

 1. Ebbe Waxin on August 12th, 2009 at 22:38

  har du tänkt på att det låter som vi bara hänger för o prata om spel och film? 😛
  “we have no lifes!!!” 😛 hehehe…

 2. Sam on August 12th, 2009 at 22:39

  I think this is my fave!!:D

 3. Andreas Svalås on August 13th, 2009 at 21:52

  @Ebbe: Livet går ju ut på att spela spel och kolla film 😉

 4. Ebbe Waxin on August 14th, 2009 at 12:56

  Andreas : hahaha oh really? 😉

 5. Benny on August 14th, 2009 at 20:28

  @alla: självklart! film! spel! drool! 😀

 6. Benny on August 23rd, 2009 at 13:02

  Kommer det inget nytt snart eller är du helt slut efter jobbet? 😉

 7. Tobbe on August 24th, 2009 at 19:46

  Hehe. För en gångs skull är det inte jobbets fel 🙂 Nu är det “gamla Bettan” som krånglar. Har spenderat dagen med att flytta över allt roligt till nya datorn och koppla in ritplattan och sånt. Wii… Men nu är morgondagens stripp färdig iaf 🙂 Så imorrn (inatt) blir det uppdatering 😉

Comment