Note To Self: Don’t Loose Notes
 
August 5th, 2009

Note To Self: Don’t Loose Notes

Onsdag, och det är dags för ännu en serie. Jag ska börja med att säga att jag ljuger i den här serien. Jag har ingen källare 😉 Serien är inte direkt rotad i någon verklig händelse egentligen, förutom att jag kollat på en del Ed Wood filmer (Notera Bride Of The Monster-referensen) och tecknat en del. Annars har jag mest jobbat… Och ni vet ju hur roligt DET är. Jag ska nog inte göra alltför många skämt som klankar ner på mitt jobb på ett tag, om jag inte vill bli av med jobbet det vill säga 😛 haha.

Men det gick upp en väldigt intressant sak när jag kollade statistiken för hemsidan idag. Uppenbarligen haft (i skrivandets stund) 8,745 unika besökare på sidan hittills i år. Jag hade inte tänkt på att det varit så många men… Wow. Det gav mig något av en kick må jag säga 🙂 Thanks all you guys.

2 Comments

  1. Benny on August 6th, 2009 at 9:42

    haha det tar sig 😀 och väldigt skön serie! att glömma bort to-do saker kan få ödesdigra konsekvenser 😉 hehe 😛

  2. HB on August 6th, 2009 at 15:56

    allt man behöver är en viss mutant vän från F 3 😀

Comment