M’yes Quite.
 
July 29th, 2009

M’yes Quite.

Det är alltid klurigt att introducera nya karaktärer… Ja… Precis som att jag inte hade tillräckligt mycket karaktärer förut i serien 🙂 Men Myrsloken ska ha en alldeles speciell uppgift i serien som ni kommer få se mer av i framtiden. Kändes inte riktigt rätt att sätta nån av de andra karaktärerna i den sisen. Aja 🙂 Blev väldigt nöjd med hur myrsloken ser ut må jag säga, och strippen i allmänhet. Lite “diskret” humor för en gångs skull. Kul att variera 🙂

Annars så är det mycket jobb för tillfället. Sorry att behöva dra upp det men blä. Som jag nämnde i Fork in the Eye-Part 2-strippen så, jobbet tar död på kreativiteten. Man kommer hem och känner inte för något alls förutom att sova. Börjar t.om tro att min Xbox 360 (BOOOOXIEEE!!) är deppig för jag inte spelar på honom heller. Tyvärr verkar det dock som att mina längre pass på jobbet kommer att vara augusti ut iaf. Till skillnad från bara ett par veckor som de sa först. Kul med pengar, javisst. Men när ska man få tid att göra något roligt för dem? Mmm? Iaf, så serien kommer bli lidande ett tag till tyvärr. Så saknas det nån serie så ha gärna överseende med det, kamrater 🙂

3 Comments

  1. Benny on July 30th, 2009 at 9:00

    haha, ser fram emot o se vad myrsloken hittar på i framtiden 😀

  2. HB on July 30th, 2009 at 12:41

    hmm i get the feeling a teaparty is coming 😀

  3. Benny on August 1st, 2009 at 19:34

    woohoo! semester! wooohooooo! 😀

Comment