Megan Foxy Lady
 
July 22nd, 2009

Megan Foxy Lady

Mjo jag måste säga att den här veckan är något extremt sugig. Av 7 dagar ska jag jobba 6 av dem… Och 9 timmarsdagar alla de dagarna på det… Åh hurrah. Så den här strippen hade kunnats göra snyggare. Men det här får duga. Mmmm…. Megan Fox…

Ehum… Men det måste jag nämna också. Såg på “How to loose friends and to alienate people” för inte så länge sen. I den filmen så spelar då Simon Pegg en nördig journalist, som träffar på Kirsten Dunst, som också är ganska nördig. Och in på ett hörn så kommer skådisdivan Megan Fox och krånglar till det hela osv osv. Trevlig film. Den tycker jag ni ska se.

Men det var en sak som slog mig när jag hade kollat klart filmen dock. Att Simon Pegg spelar nördig kille är ju inget nytt. Men här kommer den underliga biten. Kirsten Dunst som t.om spelat Mary Jane i Spindelmannen filmerna, har uttalat sig att hon hatar “nördar” och att Spider-Man borde ha dött i den tredje filmen… Och Megan Fox, som i filmen hatar nördar, har sagt att hon själv är en nörd, och att hon har velat agera både She-Hulk och Black Widow (Har jag för mig) I kommande Captain America filmen (Vilket hon iofs inte kommer få göra, utan Scarlett Johansen har fått den rollen… Mmmm… Scarlett) … … Hur gick det här till? Jag vet inte. Jag tycker bara det är konstigt att han valde Dunst före Fox iaf. Fox är många gånger snyggare 🙂 Num num!

Nu har jag babblat på länge nog. Ha det bra alla.

4 Comments

 1. Ebbe Waxin on July 23rd, 2009 at 5:13

  megan fox? den subban? oj oj oj…

 2. Benny on July 23rd, 2009 at 9:17

  the pen is mightier than the sword – oh yes Megan Fox ftw! 😀

 3. Sam on July 27th, 2009 at 9:41

  haha that’s the spirit 😉 \m/

 4. Hanna S on July 30th, 2009 at 16:48

  Var inte hela sensmoralen i filmen typ att välja insida framför yta eller nåt? ;P

  Jag hade valt Megan Fox. Hon va tokhet i den filmen! ;D

Comment