Dead Pants – Part Deux
 
July 18th, 2009

Dead Pants – Part Deux

Mycket uppföljare på sistånde… I’ve done Hollywood on your asses 😉 Den här serien skulle jag egentligen ha gjort direkt efter den första Dead Pants, serien i Mars. Men det blev som det blev med det. Så sist jag var hos Mr. Ebbe så började han spela det igen. Sorry mate 🙂 It had to be done. So is the will of the Spork!

Ebbe har dessutom fått upp sin nya hemsida nyligen. Jag tycker ni ska surfa in där och kolla. Finns en del intressant där redan efter bara två dagar 🙂

Nej nu ska jag testa lite CoD:WAW 🙂 Shoot me some Nazi-Zombies! Ha det bra alla.

2 Comments

  1. Benny on July 19th, 2009 at 10:55

    awesomeness 😀 hehe

  2. Benny on July 20th, 2009 at 21:01

    oh jo, var “hyr” du domän ifrån? funderade på att skaffa mig en också.. ^^

Comment