Hummmm…
 
July 12th, 2009

Hummmm…

Yes. Det är min kreativa process nuförtiden pga våra nya 9 timmars arbetspass på jobbet. “Huuummm…” Det är knappast det roligate jag har gjort, men det är ändå bättre än ingenting, eller hur? Håll ut tills jag har kommit genom den här stormen nästa vecka så blir det (förhoppningsvis) roligare serier i framtiden… När jag inte är hjärndöd pga jobbet… Då kommer jag bara vara hjärndöd som vanligt istället 😛

2 Comments

  1. Benny on July 13th, 2009 at 6:00

    haha! klockrent 😀

  2. Elias on July 13th, 2009 at 15:55

    Jag har ju gett dig massor av tips! :O Och hur kan du inte ha gjort en strip om spikmattorna som har kommit ut!

    Det allra senaste, aftonbladet som skriver om bluffmattorna med en intressant kommentar 😛
    ” Det värsta är att de ser exakt likadana ut, säger butiksägaren Tore Georgsson.”

Comment