Fork In My Eye 2: Return Of The Fork
 
July 8th, 2009

Fork In My Eye 2: Return Of The Fork

Jag måste säga det att den första serien med “Gaffel i ögat” är en av mina personliga favoriter bland mina strippar. Men jävlar när jag kom till jobbet i måndags så kändes det inte skoj. Det kan jag knappast påstå. Sen har det utvecklats tack vare jobbet och mitt trevliga bemanningsföretag att jag kommer nu att få jobba ännu flera timmar per dag också. Åh. Hurrah. Då var det dags att plocka fram gaffeln igen kändes det som. That’s alot of hate. Men men. Det blir till att bita i det sura äpplet och tänka på pengarna jag får för det. Tänka kapitalist 😛

Men men… Nån dag kommer säkert Fork In The Eye 3: The Son Of Fork också. Men det får framtiden utvisa 🙂

5 Comments

 1. Ebbe Waxin on July 9th, 2009 at 1:46

  Borde inte bubblan komma nedanför skrivbordet lr stolen? 😛
  jag menar….han forkade sig juh 😉

 2. Andreas Svalås on July 9th, 2009 at 10:27

  He he! Bara imorgon kvar på mitt jobb sen är det fyra veckors semester 😛
  Och glöm inte bort titlarna “Fork vs. Knife” och “Fork meets Spoon: The origin of Spork” 😉

 3. Benny on July 9th, 2009 at 10:44

  Fork meets Spoon: The origin of Spork – HAHA! good shit! 😀

 4. The Divine Miss J on July 18th, 2009 at 18:14

  Som en fellow Transcomanställd förstår jag din smärta…..

  Jag har inte ens fått semester än..*sniffels*

  (hittade din serie på jobbet, det gjorde dagen mer underhållande)

 5. Tobbe on July 20th, 2009 at 1:26

  Andreas – The Orgin Of Spork kommer så småning om 😉 It will be Epic!

  Miss J – Det är skönt att min serie gjorde dagen lite mer underhållande i ett ställe där drömmer kommer för att dö 🙂 Hoppas du får en trevlig semester när det är dags.

Comment