Semester – For The Win!
 
July 5th, 2009

Semester – For The Win!

Semester är nog det bästa som finns. Varför ska man inte få ha semester året om? Jag tycker att iaf JAG borde få ha det! … Ingen annan som tycker? Nehep. Var såna då. 😛

Imorgon är det tillbaks till jobbet. Det känns ju… speciellt 🙂 Jag får väl inte skriva något negativt om det, iom att jobben läser de anställdas bloggar och kickar folk höger och vänster. Läser man om hela tiden i tidningen så… Jag ÄLSKAR mitt jobb. I löve it so very very much… 😀

Aja. Nu är semestern över för mig om ett par timmar innan jag går genom portarna till jobbet. Så jag tänkte bara skriva lite försäkrade ord innan jag lägger mig.Det kommer en ny serie på onsdag. Not to worry 🙂 Sen som grädde på moset (Eewww!) så ska jag också säga att det kommer hända stora saker i framtiden. BIG THINGS!! Men det har jag sagt länge och hållit ganska så hemligt, så ni får vänta lite till 🙂

Men tills dess. Ha det bra gott folk så hörs vi på ondag!

1 Comment

  1. Benny on July 6th, 2009 at 1:36

    Välkommen tillbaka till jobbet! 😉

    ser fram emot och se vad det STORA är som ska hända 😀

Comment