Guest Comic: The Boy Wonder-shorts – Get Your Pair Now!
 
June 27th, 2009

Guest Comic: The Boy Wonder-shorts – Get Your Pair Now!

Ahoj! Jag är fortfarande på semester, så jag tänker ta det lugnt den här lördagen, och ladda upp en gästserie från herr Ebbe Waxin. Jag har blivit tvungen att klippa och klistra litegranna för att få serien att inte se dum ut på min sida, men om ni vill se orginalet så spana in den här länken. Och för säkerhetsskull så tänker jag säga – Ja! Det är Ebbe under the batsuit. Bara så ni vet 🙂

Skriv gärna kommentarer och berätta vad ni tycker.

Nej, nu ska jag iväg och fortsätta med mitt semestrande! Bye bye!! … Wooho!! En flaska tequila!

1 Comment

  1. HB on July 4th, 2009 at 16:03

    jag har fortfarande mardrömmar från den extremt usla filmen batman and robin,. hur kan man få in så många 1 liners i en rulle >_< för att inte tala om mr freeze som drar 105 tusen skämt om is -.-

Comment