Slackers Saturday
 
September 5th, 2009

Slackers Saturday

I’m not Mr.Lebowski. I am The Dude! 🙂 Det var ett bra tag sen jag gjorde an sån här.. Um.. Double-Vision-serie. Men den här har jag plannerat på att göra i säkert ett halvår. Så nu när jag faktiskt skaffat mig en ny kamera så… Ja, vafan. Varför inte? 🙂 Har tecknat på en serie i ett antal dagar nu, men den blev jag aldrig nöjd med så… Vad hittar man på med kort varsel? Jag kunde iofs bara säga “Äsch, de får vänta tils på onsdag” , men det vore ju lite taskigt 🙂 Så det blev en sån här serie istället. Men fan. Man var ganska lik ändå. Betyder det att jag är en stereotyp? 😮

Jag får göra en Boobies-comic nästa gång det händer dock 😉 Haha.

Nej, nu ska jag fortsätta slacka härborta. Ha det bra folket på Sajberspejs 🙂

2 Comments

  1. Benny on September 5th, 2009 at 23:27

    haha klockren! 😀 slacker ftw! 😀

  2. Ludde on September 9th, 2009 at 10:14

    jävla slacker;)

Comment