My City Screams: PERV!
 
December 27th, 2008

My City Screams: PERV!

Yup… Blev väldigt besviken när jag såg den svenska varianten av trailern på tv… Jisses. Folk måste tro att vi är allergiska mot någon form av action på film i det här landet. Det är säkerligen Ingmar Bergmans fel alltihop… På något sätt.

Men i alla fall… The Spirit. Regisserad av Mr. Frank Miller! Tobbes says Num num num! Jag kommer säkerligen att se den på bio i alla fall. Älskade verklign Sin City, och även om det här inte är Frankies egna serie som filmen bygger på så verkar de riktigt grym ändå. Dessutom så gillar jag Samuel L. Jackson som skurken “The Octopus” … Man ser en klar likhet med Cthulhu, eller hur? … Och ja… Det är katten Venus han har på huvudet istället för mössa 🙂

Nej jag ska fortsätta att vila upp mig nu i alla fall. Är fortfarande sjuker och hostar och har mig. Luftvägsinflammation.. Mmmums. Dags att kurera! Ha det gött och enjoy the comic så länge 🙂

1 Comment

  1. Ludde on December 29th, 2008 at 15:24

    haha underbar:D

Comment