My Impecable Jesus-Theory
 
December 24th, 2008

My Impecable Jesus-Theory

Oj oj oj… Jag säger då det. Jag får en känsla i magen att det är en del *host*kristna*host* personer som kanske inte kommer tycka om den här strippen men… äsch… Man ska kunna skämta om allt. Dessutom att påstå att ens #1 idol troligen är samma som 2 andra som finns på idol-listan är säkerligen ingen dålig sak.

Dessutom så är min teori helt oklanderlig. Man kan faktiskt se  likheterna mellan bilderna här… Och Jesus verkar tycka om rött… Vad jag däremot såhär efteråt kom på är att någonstans mellan att han var Jultomten, och Optimus Prime, så var Jesus säkerligen en viss person som heter Superman…. Men men… Tänkte inte på det då, men det platsar in i min teori 😉

Nej gott folk. Nu tar jag min feber och min frossa och lägger mig 🙂

Så från oss alla (Jag ochh mina hjärnfoster… Cthulhu, Big Daddy, Rutger och Co.) , till er alla…

Ha en riktig god jul.

5 Comments

 1. EliasJansson on December 24th, 2008 at 0:40

  Hmm, jag har hittat ett fel i din teori med tanke på att Jultomten är Satan… “Santa” är ju bara ett anagram för “Satan” så…

  Annars så “Meeri Kurismasu” till dig 😀 Krya på dig om du nu är så sjuk.

 2. Benny on December 24th, 2008 at 2:40

  haha! den gjorde susen, fick man sig ett gott skratt så här på “julmorgonen” eller är det fortfarande “dagen före jul” då jag inte lagt mig? jaja, hur kanon! 🙂

 3. Ludde on December 24th, 2008 at 9:58

  haha underbart, så måste de ha varit:D

 4. Tyson on December 24th, 2008 at 12:40

  God jul på dig med 🙂

  Och det där var en bra konspirations teori 🙂

 5. Tobbe on December 27th, 2008 at 2:33

  Thnx allihopa 🙂

  Elias: Hmmm.. Sant.. Men å andra sidan, hur vet vi inte att Jesus faktistk är Satan? Speciellt med tanke på att Jesus är Superman… och hans Logo “S” står säkert för Satan/Santa också 😮 Ohmygosh! Den här konspirationsteorin bara blir större och större.

  Benny: Hehe thnx mate 😀 Skönt att kunna ge en bra start på julmorgonen med hjälp av Optimus Prime ^^

  Ludde: Såklart att det är så 😀 I would never lie to you guys 🙂

  Tyson: Hehe thnx mate 🙂 och det bästa med teorin är att den är 100% sann.

  Och nu, en fortsatt god jul till Er allihop 🙂

Comment