Clowns to the left of me, Jokers to the right…
 
December 19th, 2008

Clowns to the left of me, Jokers to the right…

… Stuck in the middle with you… -Nynnar- .. ehum… Okay. Ska inte sjunga något mer. Ni kanske börjar tröttna på de här sortens strippar men I just had to 😉 Ni kan kolla in filmen som jag lagt till på “Part Deux”-delen för en fortsättning på det här…

Ja just ja… Angående “Julspecialen” så är det ingen julspecial längre… Det blir en Mini-story i sig som jag ska börja lägga upp efter nyår. Dels så känner jag mig sliten efter allt jobb och dels att min plannering av serien inte riktigt höll… Men men.. Då har ni något att se fram emot i alla fall… Bara för att väcka intresse så handlar det om Gott och Ont! Kärlek och smärta! Bollywood-dansnummer och Action!! Och en hel del cameos då 🙂 Så nu har ni något att se fram emot.

Ja just ja. Ni undrade kanske över hur det gick med Intervjun Mr.Markehed med kumpan så… Jodå jag tyckte det gick bra. Trevliga killar. Det ska bli spännande att läsa deras uppsats sen när den börjar bli klar 🙂

3 Comments

 1. Elias on December 19th, 2008 at 20:44

  Tjenixen, 😛 Nu har jag lyckats läsa igenom alla och jag måste säga att jag är mer imponerad än vad jag trodde jag skulle bli.

  Men ärligt talat borde du fundera på att övertyga någon att göra en användaresida åt dig så det blir mer av ett community här ;), ska försöka rekommendera den här till några av Arboga människorna, säkert flera som uppskattar humorn lika mycket som jag :D.

  Keep up the good work så att säga :D.

  /Den lediga Eliasen.

 2. HB on December 19th, 2008 at 23:22

  ronald is the evil lord,. by his side the devil king of burgers sit and feed infants until they burst 0_o

 3. Ludde on December 22nd, 2008 at 6:50

  burgers of terror:D

Comment