Why So Serious, Indeed?!
 
December 10th, 2008

Why So Serious, Indeed?!

Jajjamensan! Det var bara en tidsfråga innan jag skulle göra en stripp om “The Dark Knight”… Jag försökte en vända första gången jag såg filmen på bio, men goddamnit vad svårt det är att försöka göra ett skämt om filmen… Den är ju bara så… bra.. 😛 Men men… Jag började på den här ett par strippar sen när jag såg TDK för andra gången… Nu när jag såg den för tredje gången så måste jag ju fixa färdigt den… och det gjorde jag ^^

Jag måste säga att jag gillar hur ruta 2 blev. Väldigt nice. Cthulhu ser nästan lite skrämmande ut. Dessutom, om jag är batman, så är det klart att Cthulhu är min Joker 😛 Han är den mest eeeevil av karaktärer, även om han inte riktigt lyckas förmedla det, men ändå.

Och nu blir det tillbaks att teckna på “julspecialen” … Hinner säkert med några fler vanliga strippar innan, men man får se 🙂

6 Comments

 1. HB on December 11th, 2008 at 13:14

  det känns som om jag borde se på the dark knight av nån anledning xD

 2. Tobbe on December 11th, 2008 at 14:49

  Absolut. Har du inte sett den ännu så är det dags nu ^^
  Gillar man Batman eller lite djupare actionfilmer överhuvudtaget så är den helt klart att rekommendera 🙂

 3. HB on December 11th, 2008 at 15:18

  jag som är ett stort fan av den gamla batman vs joker filmen tycker ju dock att han ser för allvarlig ut i nya xD

 4. Tyson on December 11th, 2008 at 15:37

  Nice xD
  hur ofta uppdaterar du?

 5. Tobbe on December 11th, 2008 at 23:06

  HB: Äsch, han ser kanske allvarlig ut men han är grym 😀 sociopat med dåliga skämt. Han trollar t.om bort en penna i filmen 🙂 Det är inte fyskam.

  Tyson: Thanks man ^^ Hmmm… För tillfället så uppdaterar jag så ofta jag kan 🙂 Men jag funderar på att sätta fasta dagar. Det är nog lite smidigare så.

 6. Ludde on December 13th, 2008 at 15:59

  hmm ja filmen var intressenat.
  ja gör de så de komer upp lite saker här oftare. lata jävel;)

Comment