Worst Monstermovie… EVER!
 
December 14th, 2008

Worst Monstermovie… EVER!

Så jag kollade på “Cloverfield” häromdagen… Ooooboy… Det var verkligen en dålig film. Jag skojar inte. Men när jag hade kollat färdigt på den så insåg jag “Vänta nu, jag HAR sett den här filmen förut…” och när jag tänkte efter så är det mycket sant. Jag HAR sett filmen för ett bra tag sen, men jag förträngde det uppenbarligen. Det är en depprimerande film. Först känns det som att man tittar på någons semestervideo, och nån som tog med en videokamera till en fest “Hon sa så här! Han sa så här! Visste du att de har legat med varann? Nääee?!”  osv osv.. och sen får man se 5 sekunder häftiga effekter… och sen är det tillbaks till semesterfilmandet… 5 sekunder häftiga specialeffecter… och så tillbaks. My god…

Nu ska jag börja förtränga den här filmen… Men den här gången hoppas jag att jag inte övertalar migsjälv att se den igen dock.

Ja just ja… Och mina 2 hjärnceller gör en comeback! Yaaay!! Den smarta fick t.om en snitsig pipa att hålla i och se extra smart ut 🙂 Och dem dumma av dem har kvar sin stiliga 300-mantel 🙂

And english viewers can click this link to get a translated version. Have a good one!

5 Comments

 1. HB on December 15th, 2008 at 11:26

  enda som störde mig med den filmen var, 1 vad fan hände med restan av mänskligheten, 2 vart kom monsterna ifrån, 3 hur fan kan något klara att bli bombat rakt över ryggen >_<

 2. Ludde on December 15th, 2008 at 20:20

  jag är glad att ja inte sett den o nu tänker ja verkligen inte titta på den:D

 3. Benny on December 16th, 2008 at 13:24

  haha är den så illa den rullen? måste jag fortsätta undvika den då 😛

  och jo, det blir en ny kamera efter jul så vi kan filma massa film sedan ;D

 4. Markehed on December 16th, 2008 at 17:07

  Hej vi är två stycken som håller på att skriva C-uppsats i medie- och kommunikationsvetenskap på Lunds universitet. Skulle det vara möjligt att kunna få en intervju med dig. Ämnet är webbserier och det vore bra att få med så många svenska som möjligt. Maila mig på markehed@gmail.com

 5. Otosan on December 20th, 2008 at 22:38

  Haha nice one xD har inte sett filmen och kommer väl inte göra det heller antagligen..

Comment