I Wonder Wich One Is Scarier?
 
December 7th, 2008

I Wonder Wich One Is Scarier?

Jag ska börja med att säga att ni som inte har kollat den här länken måste göra det nu. You must! 🙂

Annars har jag haft lite fullt upp härborta i helgen. Men det har varit trevligt. Väldigt trevligt… Jag har börjat komma igång med den stora “julspecialen” iaf. Så ni får hålla ögonen öppna. här på sidan.

Den här strippen däremot… Ja… Ni ser ju själva 🙂 Likheten är slående, inte sant? Jag tror att de här sortens strippar kommer att återkomma i framtiden också.

And to all you english-speaking people out there, hope you enjoy the site! There should be a few english strips in the archives. But don’t fear! I will translate all the comics into english… eventually. I guess it will happen some time after I hit the 100:th comic marker 🙂 But until then, keep your eyes open.

4 Comments

 1. HB on December 7th, 2008 at 14:45

  jag röstar nog fan på mcain 0_o läskigare dinosaurie får man leta efter

 2. Ludde on December 8th, 2008 at 9:07

  sluta med sånna här bilder, ja kommer få mardrömmar i veckor nu…….

 3. Tobbe on December 8th, 2008 at 14:40

  HB: Haha så sant. Jag håller med dig där. Skulle inte förvåna mig om han dök upp i Jurassic Park 4 istället för en T-Rex eller nått.

  Ludde: Moahahahahaaa!! 😉 Du kommer ha mardrömmar om att spoona med McCain inatt… Sorry ^^

 4. HB on December 8th, 2008 at 16:43

  tack för den nu kommer jag inte kunna sova alls 0_o

Comment